Basis en opfris cursus: nieuwe data

Basiscursus reanimatie en AED

Op donderdag 26 september 2024 houdt AED netwerk Texel in dorpshuis De Waldhoorn in Den Hoorn een basistraining reanimatie en AED volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad.
De training is van 19:00 uur tot 21:30 uur, inloop vanaf 18:30 uur. Aanmelden is verplicht, dat kan via info@aedtexel.nl onder vermelding van naam en geboortedatum.
Vrijwilligers van wie het certificaat nog niet verlopen is, maar die extra willen oefenen, kunnen ook bij de training terecht. “Bijvoorbeeld om meer zekerheid te krijgen bij een echte reanimatieoproep”.

 

Opfriscursus reanimatie en AED

AED netwerk Texel houdt zaterdag 28 september 2024 in Dorpshuis De Wielewaal in de Waal een opfriscursus Reanimatie en AED.
Tussen 10:00 uur en 14:00 uur kun je binnenlopen en je vaardigheden oefenen. 
De trainers Monique Pronk en Lia Stienstra zijn aanwezig om de procedure met je te doorlopen en je certificaat te verlengen. 
Ook is er aandacht voor de kasten die anders geopend moeten worden, wij zijn bezig om alle kasten van fluorescerende stickers te voorzien.


Je kunt binnen 1 jaar na het volgen van een basiscursus een opfriscursus volgen. Wanneer deze periode langer dan 1 jaar is, doe je weer mee aan een basiscursus.

Onze sponsors